Doorgaan naar inhoud
Welkom op de website van Fajalobie Express!
Welkom op de website van Fajalobie Express!

Het Fajalobie Express Team

Maak kennis met de oprichters: Edith & Hedwig Valies

Samen opgegroeid in een liefdevol gezin en zoals het leven gaat als je volwassen wordt en je vleugels uitslaat, is Edith 1979 naar Nederland vertrokken en Hedwig in Suriname gebleven. Omdat wij weten wat het betekent ver van elkaar te wonen en elkaar te moeten missen, zijn we ook uit liefde deze onderneming begonnen. Elkaar verrassen met een bloemetje zegt meer dan duizend woorden. Het ondernemersbloed hebben we van onze vader die ook ondernemer was, meegekregen.

Edith Valies

"Ik haal veel voldoening uit Fajalobie Express, waarmee ik anderen blij kan maken om de afstand tussen Suriname en het verre buitenland iets kleiner te maken. De vele positieve reacties van klanten op onze persoonlijke benadering en service geven mij heel veel energie om nog jaren door te gaan."

Hedwig Valies

"Al tijdens mijn prille schooldagen bestond er bij mij een enorme ondernemersdrang. Deze drang heb ik met mijn dagelijkse bezigheden, tot de oprichting van Fajalobie Express, onvoldoende kunnen bevredigen. Met dit bedrijf is het mij uiteindelijk gelukt mijn ondernemersgevoelens de vrije loop te geven en zoals uit de reacties blijkt, tot tevredenheid van onze klanten."

 

Samen met onze bloemisten doen we onze uiterste best om de afstand tussen het buitenland en Suriname ietsje kleiner te maken.